Aplicații

Soluții energetice pentru industrie

Industria: un pilon al economiei mondiale. Cereri de energie în modul normal de producție sau de rezervă pentru alimentarea sistemelor industriale, a fabricilor de producție și a proceselor de producție.

Sectorul industrial este foarte divers, deoarece cuprinde toate activitățile economice legate de proiectarea, producția și comercializarea bunurilor materiale. De la produse agroalimentare, la produse farmaceutice, auto, chimie, siderurgie, metalurgie, producție și bunuri de larg consum, cererea de energie electrică a companiilor industriale este mare, pentru răcirea sau alimentarea utilajelor industriale, pentru climatizarea și iluminarea unităților industriale.

Calitatea alimentării cu energie electrică este vitală pentru activitatea industrială. O cădere de tensiune sau chiar o scurtă întrerupere a curentului cauzată de o defecțiune a rețelei electrice sau de condițiile meteo nefavorabile poate avea un impact grav, de la afectarea producției, până la întârzieri în exploatare și livrare, riscuri pentru utilaje și personal, pierderi financiare și clienți nemulțumiți. Este de o importanță vitală să instalați soluții de producere a energiei de rezervă bine adaptate diferitelor procese industriale, pentru a preveni orice incidente și pentru a garanta alimentarea neîntreruptă cu energie electrică. Aceste soluții asigură alimentarea cu energie electrică a companiilor industriale în cazul unei întreruperi de curent de la rețeaua principală.

Pe lângă problema soluțiilor de alimentare cu energie electrică de rezervă, multe unități industriale trebuie, de asemenea, să producă și căldură pentru procesele lor de fabricație, cum ar fi spălarea, uscarea, pasteurizarea, încălzirea sau alimentarea cuptoarelor.

Datorită expertizei noastre în inginerie energetică pentru industrie, putem oferi o gamă extinsă de soluții energetice pentru a vă satisface nevoile de sisteme de alimentare principale sau de rezervă în unitățile industriale, indiferent de cerințele de producție.

Cauți o soluție mulți-energetică eficientă, sustenabilă și decarbonizată global pentru operațiunile tale industriale?
Află cum Eneria te poate ajuta să găsești soluția energetică ideală

Grupuri electrogene diesel pentru industrie

Cerințele energetice ale sectorului industrial sunt extrem de diversificate, ca urmare a mixului larg de activități, locațiilor geografice care sunt afectate de climă și accesului la rețeaua electrică principală care este uneori restricționat.

Grupurile electrogene pot răspunde multora dintre aceste nevoi, în funcție de fiecare situație individuală și de volumul de echipamente utilizate simultan. Aveți nevoie de grupuri electrogene robuste și fiabile, care sunt suficient de puternice pentru a satisface nevoile de producție, pentru a asigura alimentarea cu energie a unității industriale.

Grupurile noastre electrogene diesel pot funcționa în regim de rezervă pentru a face față întreruperilor de alimentare, precum și în regim continuu, ca supliment la rețeaua principală de energie. Experții noștri vă propun cele mai bune echipamente din gama noastră extinsă de grupuri electrogene diesel și biodiesel care sunt cel mai bine adaptate centralelor electrice.

Surse de alimentare de rezervă UPS pentru industrie

Procesele industriale pot fi serios afectate de cea mai mică întrerupere a energiei electrice. Aveți nevoie de soluția de alimentare de rezervă potrivită pentru a preveni orice întrerupere a producției, în special în sectoarele cu grad ridicat de automatizare.

În consecință, sursele noastre UPS dedicate industriei garantează continuitatea și calitatea energiei electrice, fără cea mai mică întrerupere, de îndată ce este detectată deteriorarea calității sau o întrerupere a curentului.

În combinație cu grupurile noastre electrogene de rezervă, sursele noastre de alimentare neîntreruptă (UPS) pot acoperi perfect timpul necesar pentru pornirea grupurilor electrogene, care este de aproximativ 15 secunde. Un expert Eneria poate acționa ca punct unic de contact pentru integrarea reușită a acestor două sisteme.

Grupuri electrogene pe Gaz

Oferim o gamă variată de grupuri electrogene pe gaz și biogaz care răspund nevoilor dvs. de furnizare continuă de electricitate sau electricitate și căldură (cogenerare), sau utilizarea acestora ca rezervă energetică de back-up.

O soluție de rezervă energetică ideală pentru sectorul industrial.

Grupurile electrogene pe gaz sunt o soluție optimă și ecologică pentru a produce aburi, apă caldă și aer rece sau cald.

Află mai multe despre soluțiile noastre bazate pe energie regenerabilă

Vrei  valorifici potențialul energiilor regenerabile pentru a-ți alimenta total sau parțial uzina electrică? Avem soluțiile ideale pentru nevoile tale:

Biodiesel

Oferim grupuri electrogene alimentate cu biodiesel care te pot ajuta eficient să reduci impactul tău asupra mediului.

Panouri solare fotovoltaice

Panourile noastre solare sunt o sursă de de energie regenerabilă care suplimentează sursa dvs. principală de energie și vă permit să utilizati eficient spațiile libere pentru a produce energie verde.

Puteți instala panourile noastre fotovoltaice pe acoperișurile clădirilor dvs. industriale sau copertinele noastre fotovoltaice în parcări.

Grup electrogen pe Hidrogen

Soluția grupului electrogen pe hidrogen: 0 emisii garantat. GEH2® evacuează doar apă. Total silențios și inodor.

Celulele alimentate de hidrogen produc energia de care aveți nevoie atât pentru o furnizare continuă de energie, cât și pentru o rezervă energetică de back-up.

Când este combinat cu alte surse ale noastre de energie regenerabilă, tehnologia aceasta oferă o multitudine de posibilități pentru a reduce impactul asupra mediului ale activităților dvs. industriale.

Cum să menții energia de back-up în locația ta industrială?
Servicii de mentenanță pentru industrie

Mentenanță pentru multiplele configurații ale grupurilor electrogene