Aplicații

Sursă de energie electrică pentru clădiri terțiare

Unități deschise publicului, clădiri de birouri și clădiri administrative: un sector cu activități multiple. O cerere de energie pentru a primi clienții și a oferi un serviciu exemplar.

Clădirile terțiare includ toate infrastructurile ocupate de întreprinderile din sectorul terțiar, cum ar fi clădirile ocupate de companii, organizații și administrații care exercită o activitate de servicii. Acestea includ unități deschise publicului, cum ar fi centre comerciale, hoteluri, restaurante și săli de concerte, precum și clădiri care sunt frecventate în principal de angajați, cum ar fi clădiri de birouri, centre de afaceri și bănci, plus clădiri administrative care găzduiesc departamente guvernamentale sau închisori.

Indiferent de activitățile desfășurate în aceste clădiri terțiare, toate necesită o sursă de energie electrică fiabilă și neîntreruptă pentru a proteja siguranța clienților, vizitatorilor și angajaților și pentru a oferi o primire caldă, de cea mai bună calitate. O întrerupere a curentului poate avea consecințe grave care dăunează imaginii companiilor și au consecințe financiare grave.

Este esențial să dispuneți de o sursă sigură și autonomă de energie electrică de rezervă pentru a preveni orice incidente și pentru a garanta continuitatea ireproșabilă a alimentării cu energie electrică. Această sursă trebuie să permită clădirilor terțiare să continue să funcționeze într-un mod degradat la minimum, până la reluarea alimentării de la rețeaua electrică.

Datorită expertizei noastre în inginerie energetică și sistemelor noastre de energie electrică de rezervă pentru sectorul terțiar, puteți beneficia de soluții special adaptate domeniului dvs. de activitate, pentru a asigura alimentarea continuă cu energie electrică a clădirilor terțiare.

Cauți o soluție multi-energetică eficientă, sustenabilă și decarbonizată global pentru activitățile tale terțiare?
Află cum Eneria te poate ajuta să găsești soluția energetică ideală

Grupuri electrogene diesel de rezervă pentru clădiri terțiare

Aveți nevoie de grupuri electrogene care să garanteze nivelul optim de servicii, pentru a vă proteja compania împotriva întreruperilor de curent și pentru a continua să primiți și să vă deserviți clienții în cazul defectării sau întreruperii sursei principale de alimentare. Datorită grupurilor noastre electrogene, puteți continua să funcționați normal, fără a provoca nemulțumiri în rândul clienților și angajaților dvs.

Experții noștri vă propun cele mai bune echipamente din gama noastră extinsă de grupuri electrogene diesel și biodiesel care sunt cel mai bine adaptate sectorului terțiar.

Surse de alimentare de rezervă UPS pentru clădirile terțiare

Închiderea caselor de marcat, defectarea hardware-ului computerului și a ușilor automate, riscuri pentru mijloacele de evacuare a persoanelor, dificultăți în intervenția serviciilor de salvare, pierderi de date, produse alimentare deteriorate… Incidentele electrice pot duce la pierderea potențialelor venituri pentru afacerea dvs., vă pot pune în pericol clienții și angajații și vă pot deteriora imaginea. Succesul sectorului terțiar depinde de calitatea serviciilor pentru clienți, care trebuie să fie impecabile, pentru a garanta satisfacția, loialitatea și recomandările clienților.

Prin urmare, este imperios necesar să mențineți alimentarea cu energie electrică de rezervă în cădirile terțiare, chiar și atunci când rețeaua publică prezintă probleme. Sursele noastre UPS dedicate sectorului terțiar garantează continuitatea alimentării cu energie electrică de îndată ce este detectată o întrerupere a curentului.

În combinație cu grupurile noastre electrogene de rezervă, sursele noastre de alimentare neîntreruptă (UPS) poate acoperi perfect timpul necesar pentru pornirea grupurilor electrogene, care este de aproximativ 15 secunde. Un expert Eneria poate acționa ca punct unic de contact pentru integrarea reușită a acestor două sisteme.

Află mai multe despre soluțiile noastre bazate pe energii regenerabile

Vrei  valorifici potențialul energiilor regenerabile pentru a alimenta total sau parțial clădirea ta terțiară? Avem soluțiile:

Biodiesel

We offer biodiesel-fuelled gensets that can effectively help you to reduce your environmental impact.

Panouri solare fotovoltaice

Panourile noastre solare sunt o sursă de energie regenerabilă care suplimentează sursa ta principală de energie și îți permit să utilizezi eficient spațiile disponibile pentru a produce energie verde.

Poți instala panourile noastre fotovoltaice pe acoperișurile clădirilor tale terțiare sau copertinele noastre fotovoltaice în parcări.

Grup electrogen pe Hidrogen

Soluția grupului electrogen pe hidrogen: 0 emisii garantat. GEH2® evacuează doar apă. Total silențios și inodor.

Celulele alimentate de hidrogen produc energia de care aveți nevoie atât pentru o furnizare continuă de energie, cât și pentru o rezervă energetică de back-up.

Când este combinat cu alte surse ale noastre de energie regenerabilă, tehnologia aceasta oferă o multitudine de posibilități pentru a reduce impactul asupra mediului ale activităților dvs. industriale.

Cum să întreții sistemul energetic de back-up în clădirile tale terțiare?
Servicii Electrice și Mentenanță pentru clădirile terțiare

Mentenanța multiplelor configurații ale grupurilor electrogene și UPS-urilor