Aplicații

Surse de alimentare cu energie electrică a centrelor de date

Centre de date: o piață în plină expansiune. O cerere în creștere pentru energie fiabilă și sigură

Cantitatea de date colectată, stocată și prelucrată continuă să crească pe măsură ce activitățile noastre se digitalizează. În același timp, dezvoltarea centrelor de date are ca rezultat un consum mai mare de energie.

Datele care sunt procesate în centrele de date sunt critice. În consecință, alimentarea cu energie electrică a centrelor de date trebuie să fie fiabilă și neîntreruptă.

Prin urmare, este esențial să apelați la cele mai eficiente soluții energetice, încă din faza de proiectare a centrelor de date.

Datorită expertizei noastre în inginerie energetică și sistemelor noastre de energie electrică de rezervă pentru centre de date, puteți beneficia de soluții la cheie pentru a asigura alimentarea continuă cu energie electrică a unității.

Cauți o soluție multi-energetică eficientă, sustenabilă și decarbonizată global pentru centrele tale de date?
Află cum Eneria te poate ajuta să găsești soluția energetică ideală

Grupuri electrogene de rezervă pentru centrele de date

Alimentarea neîntreruptă cu energie electrică este extrem de importantă pentru centrele de date.

Grupurile noastre electrogene de rezervă diesel/biodiesel garantează alimentarea cu energie electrică 24×7 a centrelor de date, chiar și în cazul unei întreruperi a curentului de la rețeaua publică.

Puterea grupurilor electrogene instalate variază semnificativ, în funcție de cantitatea de energie necesară. Trebuie să dețineți grupuri electrogene de rezervă care să răspundă cerințelor energetice ale unității dvs. pentru a securiza în mod eficient rețeaua de electricitate a centrului de prelucrare a datelor, optimizând în același timp costurile.

Experții noștri vă propun cele mai bune echipamente din gama noastră extinsă de grupuri electrogene diesel și biodiesel care sunt cel mai bine adaptate centrelor de date.

Surse de alimentare de rezervă UPS pentru centrele de date

Centrul de prelucrare a datelor gestionează date importante pe care clienții dvs. trebuie să le poată accesa în orice moment. Chiar și o micro-întrerupere a curentului, în timpul căreia serverele dvs. sunt indisponibile, poate duce la pierderi semnificative de venituri pentru toți clienții care contează pe dvs. pentru a le gestiona datele.

În consecință, sursele noastre UPS dedicate centrelor de date garantează continuitatea și calitatea energiei electrice, fără cea mai mică întrerupere, de îndată ce este detectată deteriorarea calității sau o întrerupere a curentului.

În combinație cu grupurile noastre electrogene de rezervă, sursele noastre de alimentare neîntreruptă (UPS) pot acoperi perfect timpul necesar pentru pornirea grupurilor electrogene, care este de aproximativ 15 secunde. Un expert Eneria poate acționa ca punct unic de contact pentru integrarea reușită a acestor două sisteme.

Grupuri electrogene pe gaz

Oferim o gamă largă de grupuri electrogene pe gaz sau biogaz pentru a vă satisface nevoile de alimentare continuă sau de rezervă.

Imediat după alimentarea cu energie electrică a serverului, sistemele de răcire  sunt al doilea cel mai mare consumator de energie într-un centru de date. Răcirea camerelor serverelor reprezintă aproape jumătate din energia electrică consumată de centrele de date.

Grupurile noastre electrogene cu trigenerare sunt o soluție optimă pentru climatizare în centrele de date. Sunt un mijloc excelent de îmbunătățire a eficienței energetice.

Află mai multe despre soluțiile noastre bazate pe energii regenerabile

Dorești să valorifici potențialul soluțiilor de energie regenerabilă  pentru a alimenta total sau parțial instalația ta? Noi avem soluțiile:

Biodiesel

Oferim grupuri electrogene pe baza de biodiesel și motoare industriale care vă ajută să reduceți impactul asupra mediului.

Panouri solare fotovoltaice

Panourile noastre solare sunt o sursă de energie regenerabilă care suplimentează sursa ta principală de energie și îți permit să utilizezi eficient spațiile disponibile pentru a produce energie verde.

Puteți instala panourile noastre fotovoltaice pe acoperișurile clădirilor dvs. sau copertinele noastre fotovoltaice în parcările dvs. 

Grup electrogen pe Hidrogen

Soluția grupului electrogen pe hidrogen: 0 emisii garantat. GEH2® evacuează doar apă. Total silențios și inodor.

Celulele alimentate de hidrogen produc energia de care aveți nevoie atât pentru o furnizare continuă de energie, cât și pentru o rezervă energetică de back-up.

Când este combinat cu alte surse ale noastre de energie regenerabilă, tehnologia aceasta oferă o multitudine de posibilități pentru a reduce impactul asupra mediului ale activităților dvs. industriale.

Cum să menții sistemele de back-up de electricitate într-un centru de date?
Servicii Electrice și Mentenanță pentru centre de date

Mentenanța configurațiilor multiple ale grupurilor electrogene și UPS-urilor

Instalațiile soluțiilor noastre energetice pentru centre de date

Eneria instalează viitoarele centre de date Orange