Produse

Centrale solare montate la sol

Centrală solară montată la sol: creați valoare din teren

Doriți să creați valoare din terenul nefolosit? Doriți să jucați un rol în dezvoltarea durabilă? Eneria vă poate ajuta să faceți tranziția energetică prin instalarea la cheie de panouri solare montate la sol. Centralele fotovoltaice montate la sol ajută la limitarea emisiilor de gaze cu efect de seră și produc energie electrică verde din razele soarelui.

Instalați o centrală solară montată la sol cu Eneria

Eneria este punctul dvs. unic de contact pentru instalarea soluțiilor solare fotovoltaice montate la sol. O echipă dedicată de specialiști vă va sprijini în dezvoltarea, proiectarea, instalarea, punerea în funcțiune și întreținerea centralei fotovoltaice montate la sol.

Aflați mai multe despre avantajele panourilor fotovoltaice montate la sol

Optimizați profitabilitatea terenului

Creați valoare din teren cu panourile noastre fotovoltaice.

Venit suplimentar



Vindeți energia electrică pe care o produceți.

Proiect la cheie



Vă sprijinim în fiecare etapă a proiectului.

Comunicare
CSR


De asemenea, vă demonstrați angajamentul față de tranziția energetică.

Performanță pe termen lung



Tehnicienii noștri asigură monitorizarea și garantarea performanțelor pe termen lung.

Contracte exclusive de vânzare solară: electricitatea fotovoltaică pe care o produceți reprezintă o sursă de venit

Toată energia electrică produsă de centrala montată la sol este vândută către EDF în condițiile unui contract de vânzare exclusivă avantajos pe 20 de ani sau poate fi autoconsumată, dacă centrala funcționează 24/7.

Panouri fotovoltaice pentru centralele electrice montate la sol

Panourile solare fotovoltaice pentru centrala montată la sol trebuie instalate pe suprafețe libere care măsoară mai mult de 1.000 m². Sunt ideale pentru producătorii industriali sau fermierii care doresc să genereze venituri suplimentare din terenuri adecvate nefolosite. Panourile solare fotovoltaice sunt instalate la sol pe mese solare montate pe țăruși sau stâlpi, în funcție de teren.

Panourile fotovoltaice montate la sol au o speranță de viață de cel puțin 30 de ani. Când panourile solare fotovoltaice ajung la sfârșitul duratei de viață, câmpul solar poate fi demontat sau reînnoit cu panouri noi.

Află mai multe despre celelalte soluții solare ale noastre

Copertine fotovoltaice

Rooftop