Produse

Grupuri electrogene pe biogaz de la 400 la 2.000 kWe

O gamă de grupuri electrogene pe biogaz flexibile și performante.

Grupurile noastre electrogene pe gaz sunt proiectate să funcționeze cu cele mai abundente surse de gaz și oferă opțiuni flexibile de ardere adaptate pentru gaz natural, biogaz, gaz municipal și combustibili alternativi.

Noile tehnologii ale motoarelor furnizează energie și căldură sau permit cogenerarea pentru o eficiență termică și electrică de vârf. Mai multe opțiuni sunt disponibile din fabrică, inclusiv containere, module de recuperare a căldurii, sisteme de control și sisteme containerizate la cheie.

O gamă de grupuri electrogene Diesel flexibile și de înaltă performanță

uzină de cogenerare este un sistem unde în mod simultan se produce electricitate și căldură.

Căldura care este generată în timpul producerii electricității este recuperată pentru a fi utilizată în aplicații industriale sau de încălzire. Acest lucru îmbunătățește eficiența energetică generală și reduce emisiile de gaze de tip seră. Sunt mai multe tipuri de uzine de cogenerare, incluzând gaz, biogas sau biomasă.

Unde poți instala o uzină de cogenerare?

uzină de cogenerare poate fi utilizată pentru clădiri industriale, rezidențiale sau terțiare.

Pentru industrialiști, o uzină de cogenerare poate fi instalată în domeniul construcției, mineritului, agroalimentar, agrochimic, inginerie, oil&gas sau ambalare.

Care sunt beneficiile instalării unei uzine de cogenerare?

Instalarea unei uzine de cogenerare permite generarea locală de electricitate și căldurăAsta ajută la reducerea costurilor dumneavoastră energetice.

  • Când este frig, uzinele de cogenerare ajută la remedierea unor tensiuni în rețeaua electrică, contractându-se cu electricitate buy-back pe perioada iernii
  • Uzina de cogenerare reduce semnificativ emisiile de gaze cu efect de seră în comparație cu generatoarele electrice termice convenționale care ard ulei sau cărbuni
  • Spre deosebire de utilizarea anumitor surse regenerabile precum sursa solară sau vânt care depind de profilul climatic, o uzină de cogenerare se adaptează la producția de energie luând în considerare nevoile locației tale

Gama de grupuri electrogene pe biogaz

CG132B-08 BG / 400 kWe

CG132B-12 BG / 600 kWe

CG132B-16 BG / 800 kWe

CG170-12 BG (1MW) / 1 000 kWe

CG170-12 BG / 1 200 kWe

CG170-16 BG / 1 560 kWe

CG170-20 BG / 2000 kWe