Servicii și piese

Un centru de instruire pentru motoare aprobat de CATERPILLAR

Instruire pentru motoare adaptată tuturor activităților

Centrul de instruire Eneria aprobat de Caterpillar oferă instruire pentru dvs. și personalul dvs. pentru exploatarea și întreținerea motoarelor, grupurilor electrogene și centralelor electrice Caterpillar.

Cursurile noastre de instruire vă vor permite să optimizați performanța motoarelor Caterpillar, să vă exploatați instalațiile cu echipe instruite, să vă reduceți costurile și, prin urmare, să vă îmbunătățiți rentabilitatea investiției.

Eneria este recunoscută ca o organizație de instruire aprobată de Caterpillar, cu mai mulți instructori specializați care pot oferi instruire adaptată nevoilor dvs. Oferim cursuri în limbile franceză sau engleză.

Cursurile noastre de instruire sunt complet personalizate și adaptate echipamentului dvs., gradului de competență al personalului dvs. și obiectivelor dvs. Acestea variază de la nivel de bază la nivel avansat, pentru întreținerea completă a echipamentului. Cursurile combină exerciții teoretice și practice pentru a vă răspunde așteptărilor.

Putem oferi instruire în mai multe locuri:

  • În atelierul nostru de instruire tehnică de la sediul Eneria,
  • Direct pe instalațiile și echipamentele dvs.,
  • În locații internaționale.

Instruire privind grupurile electrogene Caterpillar

Oferim instruire pentru exploatarea grupurilor electrogene Caterpillar, indiferent dacă sunt folosite în scop de rezervă sau ca sursă principală de energie, și pentru exploatarea instalației dvs.

Instruim personalul care lucrează la centrală și tot personalul de gardă. Avem o experiență semnificativă în instruirea privind exploatarea grupurilor electrogene de rezervă Caterpillar.

Au încredere în noi:

Aeroportul din Paris /  Spitalul Universitar Nantes / IDEX / Dalkia / Sanofi / Alstom 

Instruire privind motoarele marine Caterpillar

Cursurile noastre de instruire sunt destinate membrilor echipajului și personalului care lucrează pe ambarcațiuni echipate cu motoare de propulsie Caterpillar, propulsoare de arc sau grupuri electrogene marine.

Cursurile de instruire sunt adaptate la diferite sectoare, cum ar fi pescuit, căi navigabile interioare, yachting, ambarcațiuni operate de stat și navete de pasageri.

În fiecare an, instruim zeci de echipaje, căpitani și ingineri pentru a optimiza performanța și pentru a le menține motoarele.

Sunt oferite mai multe cursuri de instruire privind seria 3500 – C32 – C18 – 3400 de motoare marine.

Au încredere în noi:
Serviciul Francez de bărci de salvare / Grupul Naval / autoritatea portuară Le Havre  / Autoritățile vamale franceze pentru bărcile lor de patrulare
 

Instruire privind motoarele Caterpillar și aplicațiile petroliere

Lucrați într-un mediu extrem, iar motoarele și grupurile electrogene trebuie întreținute și optimizate corespunzător de personalul dvs. pentru operațiuni terestre și în larg.

Cursurile noastre de instruire garantează siguranță maximă și eficiență optimă a operațiunilor dvs. Instructorii noștri pot fi certificați TBOSIET pentru a vă instrui în larg. Contactați-ne pentru a vă proteja instalațiile cu personal complet instruit.

Au încredere în noi:
CGG /
Ponticelli / Seabed / SMP Drilling
 

Instruire privind motoarele industriale Caterpillar

Cursurile noastre de instruire sunt concepute pentru industrie, pentru motoare Caterpillar.

Doriți să îmbunătățiți abilitățile echipelor dvs. pentru a vă optimiza și proteja instalația? Instruim instalatori și operatori din industrie, căi ferate și agricultură pentru toate motoarele Caterpillar, inclusiv motoarele echipate cu tehnologie Tier 4.

Au încredere în noi:

Claas / Sercel