Servicii și piese

Servicii și întreținere pentru UPS

Întreținerea surselor UPS dinamice și statice

Echipamentele învechite, recomandările producătorului și standardele impun o atenție deosebită pentru a menține fiabilitatea echipamentului în timp. Eneria menține surse UPS dinamice și statice pentru mai mulți furnizori, indiferent de puterea sau componentele acestora.

Putem repara sau repara complet sursa UPS, la fața locului sau în atelierul nostru de renovare, în funcție de nevoile dvs.

Servicii și întreținere: garantează fiabilitatea surselor UPS pe termen lung

În contractele sale de întreținere pentru grupuri electrogene, Eneria oferă mai multe servicii pentru a garanta performanța surselor de alimentare neîntreruptibilă (UPS) de-a lungul duratei lor de serviciu:

  • Întreținerea preventivă: echipele noastre deservesc sursa de alimentare neîntreruptibilă (UPS) prin curățarea instalației, instalarea oricărui upgrade de software necesar, citirea valorilor de intrare și ieșire ale sursei UPS, verificarea oricăror evenimente din jurnale și a tuturor circuitelor, înlocuirea oricăror piese defecte și verificarea și setarea tensiunii de ieșire a sursei UPS, dacă este necesar.
  • Întreținerea corectivă: rețeaua noastră locală poate interveni rapid pentru a repara orice defecțiuni pe întreg teritoriul Romaniei.

Fiecare operațiune de întreținere este urmată de o verificare în detaliu de către experții noștri de service și întreținere a surselor UPS, care verifică dacă soluția dvs. este în stare perfectă de funcționare și vă trimit un raport care conține toate măsurătorile, observațiile și eventualele comentarii.

Servicii și întreținere pentru UPS: 24/7

Experții noștri în deservirea și întreținerea surselor UPS sunt disponibili 24/7 pe întreg teritoriul Romaniei. De asemenea, Eneria vă poate propune monitorizarea de la distanță a surselor UPS folosind soluția noastră de conectivitate.

More about our expertise in services and maintenance