Servicii și piese

Servicii și întreținere pentru grupuri electrogene diesel de la mai mulți furnizori

O gamă completă de servicii

Un grup electrogen diesel este întotdeauna o parte critică a unui proces industrial, medical sau militar, precum și a altor procese. Trebuie să aveți siguranța că echipamentul dumneavoastră va porni atunci cand este nevoie și va produce sarcina așteptată.

Puteți beneficia de experiența noastră în acest domeniu, indiferent dacă aveți un singur grup electrogen Caterpillar sau sute de grupuri electrogene, indiferent de mărcă și de locația în țară. Puteți beneficia de gestionarea centralizată a unei flote la nivel național, consolidată de un singur punct de contact.

Cu instrumentele sale digitale de ultimă generație, logistica pieselor, asistență tehnică și organizarea centralizată a operațiunilor, Eneria este un furnizor important de servicii pe această piață.

Eneria garantează fiabilitatea echipamentului pe termen lung

Întreținere preventivă, condiționată preventivă sau predictivă

Alegerea vă aparține! Puteți alege dintre recomandările noastre pentru deservire standard, adaptate activității dvs. sau puteți opta pentru un plan de întreținere personalizat, elaborat cu specialiștii noștri, în funcție de nevoile dumneavoastră.

Întreținerea preventivă temeinică este esențială pentru a vă proteja echipamentele. Detectează în avans cea mai neînsemnată alertă de defecțiune sau avariile costisitoare.

În plus, este o oportunitate de a lua în considerare îmbunătățirile tehnice și de mediu.

În cazul în care centrala este conectată la turnul nostru de control, întreținerea preventivă devine condiționată sau chiar predictivă, prin monitorizarea datelor care sunt introduse în sistemele noastre de procesare.

Rețeaua noastră locală poate garanta intervenții rapide pe întreg teritoriul Romaniei pentru toate tipurile de operațiuni (sisteme mecanice, electrice, automate de control).

Programele noastre de analiză a uleiului vă permit să interpretați starea de sănătate a motorului și să optimizați durata de viață a componentelor acestuia.

Tehnicienii noștri folosesc instrumente performante pentru a diagnostica eficient (termografie în infraroșu, analizoare de rețea etc.).

Vă putem recondiționa grupurile electrogene la fața locului sau în atelierul nostru și vă putem deservi centralele electrice (răcitoare de aer, amortizoare de zgomot, dulapuri de comandă sau de alimentare, rezervoare, conformitate etc.).

Tehnicienii noștri vă pot ajuta cu punerea în funcțiune a grupurilor electrogene.

Aveți probleme cu centrala electrică? Putem efectua diagnosticarea și implementa o soluție corectivă, cu acordul dvs.

Avantajele

Contracte de întreținere pe mai multe trepte

Contractele de întreținere Eneria răspund tuturor nevoilor, indiferent de instalație.

Contractul:
cheia unui parteneriat de succes

Mai multe niveluri de servicii: inspecțiile noastre standard

Opțiuni speciale:

Un pachet de diagnostic adaptat nevoilor dvs.

Grupul dvs. electrogen diesel are nevoie de un control tehnic? Trebuie să consultați un expert înainte de o intervenție mai complexă? Doriți să evaluați starea grupului electrogen diesel după ce a fost inactiv pentru o perioadă îndelungată, indiferent de marcă?

Vă putem oferi o soluție simplă: un pachet de diagnosticare care include:

  • deplasarea unui tehnician specializat Eneria, oriunde în Romania,
  • un diagnostic precis care necesită o zi lucrătoare,
  • o intervenție a tehnicianului, fără furnizarea de piese,
  • un raport detaliat.

Acest pachet de diagnosticare este o condiție prealabilă pentru orice intervenții tehnice la toate grupurile electrogene diesel, indiferent de marca și puterea lor.

Avantajele pachetului de diagnosticare:

  • Un serviciu profesional oferit de tehnicieni specializați
  • Soluție simplă pentru a controla și gestiona intervențiile asupra flotei dvs. de grupuri electrogene diesel de la mai mulți furnizori.
  • Controlul bugetului dvs. de operațiuni, datorită ratei fixe
  • Intervenție rapidă și ușoară: în urma unui apel la numărul de telefon gratuit 801-821-010 sau a primirii unui formular online, o echipă dedicată de la Centrul de asistență pentru operațiuni de service (PSOS) se ocupă imediat de cerere.
  • Acest lucru ajută la extinderea duratei de viață a grupului dvs. electrogen diesel și la minimizarea costurilor de exploatare.
  • Datorită contractului de întreținere Eneria, aveți dreptul la un pachet de diagnosticare la tariful preferențial de 349 euro, fără TVA, în loc de 399 euro, fără TVA, fără contract.

Află mai multe despre expertiza noastră în servicii și mentenanță de back-up și instalații principale